Padlá

Padlá

Anotace: Je tu zas mé tvůrčí období...Inspirace slovy, pocity, písněmi....

Vlastní myšlenky mě trýzní.
Už zase umírám žízní…
Ve vlnách žalu se topím.
Nikdy nepochopím.
Sama sebe.
Často peklo,
jindy nebe.
V mojí hlavě vládne.
Kdo to se mnou zvládne?

Padlý anděl z nebe,
jehož prázdno zebe
v oblasti srdeční krajiny.
Tak to jsem já, zcela nevinný
střípek z kusu ledu.
Sebe zvládnout nedovedu.
Když zrcadlo rozbíjím,
silný kafe popíjím
a řežou mě střepy.

(Musel by být slepý.
Aby nechtěl odejít.
Je to těžké s bláznem žít.)
Autor Prinzeschen, 26.12.2010
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, Isquieasuus, CULIKATÁ, Houda, Jaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí