Pravda je lež !

Pravda je lež !

Anotace: V životě existuje jen jedna jistota - náš největší nepřítel je čas-pomíjivost-smrt...

Všichni jsme otroci
život je přežitý
není v naší moci
vidět do budoucnosti
dál jen dál
vpřed - řítit se
bez zábran
vpřed jen vpřed
už nemůžeme
nepřemůžeme
čas !

Zítra je dnes
dnes je zítra
a vše je lež
každodenní realita
jako noční můra
pravda je lěž !
Autor Charlie Mero, 26.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Jajas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí