Rýmování

Rýmování

Anotace: ....

Mám zkusit rýmovatc
o tom,
jak těžké je milovat.
O tisíce překážek pod nohami,
nad vystřídanými polohami.

O tom,
že slyším všude tvoje noty,
že unáší mě vlastní boty
- kamsi do neznáma.

O tom,
že spadlou řasu chytíš,
o tom,
jak bezmocně se občas cítíš.

O tom,
že nikdy není pozdě,
o tom,
že i nemožné je možné
- jen chtít.
Autor K.lara, 26.12.2010
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí