Stačilo zaklonit hlavu.

Stačilo zaklonit hlavu.

Anotace: ...letní.

Když jsme tančili,
aniž bych znala kroky.
Vzpomínáš si…

Tehdy stačilo zaklonit hlavu.
Lípy voněly,
a po horkém dni se blížila bouřka.

Potom jsme čekali
na první hvězdu,
ale přišlo jich moc.
Neuměla jsem jednu vybrat.

Slily se do víru zlatavých čar,
ztratila jsem rovnováhu,
a padalo se mi tak krásně.

Tančila jsem,
aniž bych znala kroky.
Ale brzy.
Nebo pozdě.

Nevím,
a odpověď nechci znát.

Já byla moc,
a ty kvůli tomu málo.

Za rok,
až zase budou vonět lípy,
půjdu a jejich květy usuším.

Čaj se vždycky hodí.
Jen čaj.
Promiň.
Autor spare, 26.12.2010
Přečteno 278x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., Jiná, labuť, WhiteSkull, Štěpina G, jedam, a_tao, Jana M., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
čaj se hodí ráno
jaksi do života
ale zapomenutá
a temperamentní
odpolední káva
snad prominutá
... chyba
večerem bez vína
nemůže usínat
.

27.12.2010 00:16:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí