Č-Č

Č-Č

Anotace: přežít nebo žít...

Dvě světla blikající červeně
A já mířím přímo mezi ně.
Pouštím ruce z volantu,
Oči zavírám, ikdyž bdím,
Dávám sbohem životu,
Zítra se už neprobudím.
Červená střídá červenou,
Všude kolem je tma,
Buď a nebo,
Je to jenom hra.
Možná zas otevřu oči
A uvidím střepy přede mnou,
Možná ty střepy ve mně
A oči zavřený zůstanou.
Samota mě ubíjí
A já nebrzdím,
Nechci být sám,
Neodpustím,
Nikdy ti to neodpustím.
Tys mě sem posadila a řekla:
„Jeď a už se nezastavuj!“.
Hlavou mi běží všechny vzpomínky,
Když jsem byl ještě tvůj.
Dvě světla blikající červeně
A já mířím přímo mezi ně.
Možná můj anděl mě střežil,
Pouštím ru…

…ce
A já to kurva přežil!


Nikol Autratová
25/12/10, 20:29
Autor squatt, 26.12.2010
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Niky88, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to máš fakt blbý:-)

27.12.2010 12:26:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí