Démon s křídly andělskými

Démon s křídly andělskými

Anotace: Může někdo zabíjet a chránit zároveň? Já si myslím že ano...

Cítím se jako spoutaný anděl,
klečící na desítkách mrtvých těl.

Cítím se jako anděl,
co rozervaná křídla má a měl.

Křídla urvaná,
těla rozervaná.

Má křídla stále někoho chrání,
a mé ruce stále někoho zabíjí.

I s rukama spoutanýma,
a křídla rozervanýma.

Já mu ublížím,
já ho chráním.

Sama se oslabuju
a přesto ubližuju.

Já opravdu silná být můžu,
bojím se však, že sama zůstanu.

Křídla si nechávám utrhávat,
už nadále nechci ubližovat.

Když odejdu,
tak uteču.

Ale když nebudu utíkat,
ty budeš stále umírat.

Říct sbohem je lehké,
říct miluju tě je těžké.

Zabíjí mě,
když něco trápí tě.

Já vidím, to víš,
a přesto mi bráníš,

vidět vše,
co trápí tě.

Křídla mám,
spoutaná jsem.
Srdce mám,
zabiják jsem.

Na desítkách mrtvolách klečím,
a orvaná křídla k ochraně vztyčím.

Když moje sbohem přijmeš,
jednou z mrvol podemnou nebudeš.

Přesto přijímáš lásku mou
a dáváš mi tu svou.

Jsem démon s křídly andělskými...

Autor Riakel Saitten, 26.12.2010
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Sladkalu, carodejka, Anjesis, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fantazie je pouze v tom jak to je psané, veškeré moje básně jsou psané od srdce....stejně jako báseň Temnota i tahle je pravdivá....možná bohužel, možná bohudík...

03.01.2011 12:58:00 | Riakel Saitten

Ano, doufám, že je to fantazie...zaujala, přemýšlela jsem o ní a opravdu se mi líbí. Povedla se Ti, opravdu. Jen doufám, že nemluvíš o sobě, protože to ve mně vyvolává pocit, že si necháváš Ty vědomě ubližovat...snad se mýlým...piš dál, stojí to za to...ST

03.01.2011 12:10:00 | Sladkalu

Máš fantazii a už to je nádherné.))

30.12.2010 00:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí