Jistota ješitnosti

Jistota ješitnosti

Anotace: "K"

I když MY pohltila dálka,
a TEĎ ztratilo se v bylo.
Chtít - odraží jak pálka,
a MÍT se v nikdy skrylo.

DOUFÁM v nekonečné bouři,
v zákazové ANO.
Že ZŘÍM Tě v černém kouři,
a VPIJI se v Tvé tělo.

Nikdy se stane v JEDNOU,
a NEKONEČNO v dosahu.
však potřeby TVÉ přijdou,
a TY po mém obsahu ..

Listovat zas zatoužíš.
To stejně jak já, dobře víš !
Autor Analisieren, 27.12.2010
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: vapiti, Helena Lovecká, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm ... koloběh života :-) ST

29.12.2010 21:08:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí