Odi et amo

Odi et amo

Anotace: Nenávist k ostatním je pouze přeměna našich neukojených potřeb.

Bují ve mne jako nádor
ta nejhorší vlastnost
ta humánní hnida
ta radiace Černobylu

Těžko věřit
že vzešla z čerstvých tulipánů

Bolí mne vevnitř jen červ Satanův
nikoliv láska
ta už má strach

A přec ji přitahuji svým bezohledným pařátem
jako narkomana
andělský prach

Úsměv je ze dřeva a kolem je požár
popelem živím ten plevel
co zadusil kytici mou

Virus, který pohlcuje celé tělo
a který zabíjí
i tu lásku ztracenou

A tam vevnitř zlý glum se směje
a tlouká hřebíky do rakve
jménem Nenávist
Autor Giuseppe_Lumík, 27.12.2010
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

anotoce je suprová

27.12.2010 16:30:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí