Hoď mincí

Hoď mincí

Anotace: Rub a líc

Sbírka: Všední dny

Rub a líc
není víc

Tak hoď si mincí
ukaž že nejsme malincí

Rub a líc
není víc

Buď orel nebo panna
dávno minula léta ranná

S mincí v ruce
cítíš se jak král
ale co sis přál?

Podívej se mi do očí
Vždyť ses jen celej život pral
teď dostal tě žal?

Mám tomu věřit?
Tvrďák co srdce neměl
při rozbušení náhle oněměl?

Hoď si mincí
ať víš co chceš
dlaň s mincí naplno pneš

Rub a líc
není víc
Autor Jacob P. Verlaine, 27.12.2010
Přečteno 828x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí