NĚCO JE ZLÉ

NĚCO JE ZLÉ

Anotace: ...jen něco

něco je zlé
i samota se prodírá
všechno je cesta a nemá cíl
já jsem se nepochopil
když zloba ta se zapírá
jen hledá si své....

ten ostrov co se plete
to ve větě i zdání
která se splete
co jsou jen přání
můžou jen tvé
utišené naděje
něco je zlé....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.12.2010
Přečteno 253x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, lennerka, labuť, PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Niky88, Anjesis, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí