Adresát Já

Adresát Já

Anotace: "K"

V sametu nočního klidu,
rozbaluji uzlík drahokamů,
co za normálních okolností,
ukrývá se v úderech ..

srdečního svalu.

V lesklosti kamenného chladu,
v hloubce oceánů,
na dně nekonečných propastí,
v minutách co berou dech ..

skláním hlavu.

Abych kapkou z oceánu žití,
dala pít slovu bylo.
A zbytečné doufání zažehlo oheň,
který přebývá v podobně jiskřiček ..

v obálce s adresátem Já.
Autor Analisieren, 27.12.2010
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně pěkná..

27.12.2010 21:36:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí