Kdy?

Kdy?

Na okně uklízeček
jenom špína a prach.
Na stropě od tvých kecek
jenom špína a strach.

Na umyvadle svítí
duše uhnilá.
Na odpočívadle blití
od kočky co shnila.

Sem tam přeletí oblohou
párek kachen co jsi chtěl sníst
Pak jenom čirou náhodou
vstaneš a jsi si jist.

Jak dávno?
Jak dávno...

Tak dávno bylo zatmění
mojí mysli.
Tak dávno bylo souznění
nás dvou a tvojí krysy.

Tak dávno…
jsme žili...
Autor Demotivovná Dezorientace, 27.12.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása obrazů i silně působivých slov, dámo.

29.12.2010 23:18:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí