Zakletý dávnověkem

Zakletý dávnověkem

Anotace: ...

Klubíčko snů
vpředené
do omšelých dnů

zakrojím kousek
z pondělních housek
v kamizole lučištníka
s pohledem uličníka

prosolím špetku z nich
a pak snad pích

uvolním jeden se smotaného klubka
tím odpadne jeho tajemná slupka
odkryje jas zpola vyhaslý
posečkám okamžikem užaslý
nechám ho odplout na jinou planetu
a vše ostatní pod koberec zametu...
Autor Ráchel, 28.12.2010
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Indigo, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí