Poklidná...

Poklidná...

Anotace: ... neděle s Tebou

Potkávám Tvé okamžiky přání
Jsi ještě váhavá, co múže být dál
Neumím číst v řádcích samoty
Jen když máš v očích zář

Sedím o kousek dál
Dívám se jak se stáváš dámou
Pár tahú tužkou, ne nejsou nezbytné
Vždyť líbám Tě nahou

Vnímáme naše pohledy i toulky hlavou
Při hře není na vybranou
Král je nesvúj, když dostává šach dámou
Nebráním se, mám na vybranou
Autor Valemart, 28.12.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Bolder
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí