Víc mrtvá než živá

Víc mrtvá než živá

Anotace: Jen pro ten "dnešní den"..

Sbírka: 2010 Prosincová

V kalíšku něhy
skrývám svůj trnový věnec
V kalíšku něhy
hledá útěchu snad jen šílenec

V kalíšku čaje
skrývám své obavy ze života
V kalíšku čaje
odráží se zklamaný despota

V kalíšku s horkým mokem
skrývám svůj strach z lásky
V kalíšku s horkým mokem
odráží se mé pochmurné masky
Autor Satha, 28.12.2010
Přečteno 343x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, la loba, hašlerka, Jiná, CULIKATÁ, Do Ga, Javavia, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí