Čekám

Čekám

Anotace: "čekárna marných přání"

Sbírka: 2010 Prosincová

Čekám
až uchopíš mou dlaň
až zříš v mých očích bázeň
až pochopíš smysl mých hloupých vět

Čekám
až zaplatím lásce krutou daň
až dostanu darem krvavou lázeň
až beze mne se bude otáčet ten ztrouchnivělý svět

Čekám
až utonu v mléčné dráze
až zalknu se vlastním sněním
až ztratím se ve stádu otupělých ovcí

Čekám
až zaplatím za své štěstí draze
až se ze snílka v trosku změním
až mne uženou k smrti milí lovci
Autor Satha, 28.12.2010
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: la loba, Květka Š., Do Ga, Hannazka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak s chutí do toho!

28.12.2010 19:26:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí