Radostný čas

Radostný čas

Anotace: ...dvou bytostí...

V bláznivé touze,
napínám dlouze,
ruce, které touží po něžném objímání,
chci vzlétnout v Afroditině přijímání.

...dotýkat se jejích rtů a Tvá líbat...
...pohled Ti opětovat a neuhýbat...

očima, rty, slovy, které krouží
jak orel nad slanou slzavou louží

Nechci Ti ublížit, ty můj blázínku,
chci jenom uchovat tuto vzpomínku,
chci jenom být k Tobě blíž,
doufám, že pro Tebe to není tíž

...příliš velká...

V radostně milostných vlnách,
které nás odplaví na ostrov Dvou,
s city budeme nakládat v tunách,
dokud nám vyčerpáním síly nedojdou.

nechci nic rušit

...z naší lásky...

nechci nic tušit

...o nevěře jednoho z nás...

chci jenom líbat Tvoje vlásky

chci zastavit na Věčnost tento čas

...radostný čas...

a tak to nechat být
Autor Tomáš Přidal, 29.12.2010
Přečteno 210x
Tipy 24
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Mbonita, Psavec, James Libustka, CULIKATÁ, Satha, Jiná, René Vulkán, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná Tome.

29.12.2010 12:27:00 | CULIKATÁ

silná sága, jen mě lajcky napadlo, jestli rýmy touze - dlouze, nejsou příliš používány, ale hned mě napadlo, že ty hodně používané jsou vlastně osvědčené kvalitou a čistotou (jinak by se tolik nepoužívaly) a my za to, že je před námi použila spousta jinejch básníků, vlastně ani nemůžeme

29.12.2010 10:48:00 | René Vulkán

Tome, paráda..ST!

29.12.2010 10:11:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí