Pohádka se špatným koncem

Pohádka se špatným koncem

Anotace: / ? cililink ? /

Sbírka: 2010 Prosincová

Bylo - nebylo
je či není?
Snad lásky již ubylo?
Snad zůstalo jen snění?

On - Ona
dva na cestě posolené slzami.
Kdo je překoná?
Je snad cit za námi?

Bylo - nebylo
štěstí či žal?
Tajemství vše ukrylo,
kdo by o ten cit ještě stál?

On - Ona
dva blázni vstříc budoucnosti.
Dar či pohroma?
Láska bez marnosti?
Autor Satha, 29.12.2010
Přečteno 421x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, la loba, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ale většinou mají pohádky
šťastný konec..

29.12.2010 12:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí