Plamen svíčky

Plamen svíčky

Anotace: jen tak .... :o)

Je nadějí
světlem v mojí duši
a v tomhle temném světě.
Je nadějí
že ještě není konec.
Svítí jako láska
dodává mi odvahy
svým kouzlem mě láska
a hřeje k patě od hlavy.
Jsem zamilovaná
do plamene svíčky
do té pohody
která z něj sálá
miluju jeho vůni
je tak jemná
je tak sladká.
Koukám se do něj
a cítím klid
ať bude se dít cokoli
ten plamen svíčky
nenechám si vzít!
Autor Mische, 21.01.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí