Hvězdičko blýskavá

Hvězdičko blýskavá

Anotace: Dj Lucifer

Sbírka: Všední dny

Tak, už zase sám se svou pamětí probírám,
a na všechny svoje lásky vzpomínám,
měl sem jich dost, ale zůstala si jen ty,
s tebou jedinou prožívam rozchody a návraty,
s každou jinou to po první krizí skončí,
nevím proč, ale od tebe se mí srdce neodloučí,
snad je to tim, že si moje první byla,
snad mě k tobě přitahuje ňáká magická síla,
nevim to je jedno, ale je to zkrátka jasný,
s tebou sem zažil chvíle zlý i ty nejvíc krásný,
teď zrovna spolu nejsme a nejsem ani s jinou,
myslim na náš poslední rozchod a čí to bylo vinnou,
nezáleží na tom, zkrátka patříme k sobě,
teď sice nejsem spolu, ale ja stále snim o tobě
a ty i když spíš s jinym tak o mě se ti zdává,
na temnym nebi si moje hvězdička blýskavá.
Autor Jacob P. Verlaine, 29.12.2010
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky tip nechci jen jsem ukázal co je skryto ve slovech a hlavně se mi to líbí.Ty tady zase překládáš akorát do češtiny kapely tak si rejpale

01.01.2011 20:27:00 | Jacob P. Verlaine

castecne smutny a castecne nechapu proc davat tip za to ze umis opsat text pisne..? ale tak za snahu ti venuji smajlika =)

01.01.2011 19:34:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí