Snová realita

Snová realita

Anotace: obsah mého snáře...

Sbírka: Věci neměnné

Můj snář je plný tmavovlasých dívek
s úsměvem tak krásně tajemným,
já oháním se před nimi jen nájemným
a nechci zaplatit…

Můj snář je plný nekonečných mincí
z obsahů bezedných prasátek,
možná, že mně čeká nový začátek,
hlavně snář neztratit!

Ještě než mně začnou vlasy šedivět,
se snářem chci dobít svět
a stát na stupni vítězů,
ze kterého už neslezu.

I když ve mně začne harašit,
nechtěl bych přestat snít.
Jen ke snění mám důvěru,
tvořím na něm kariéru.

Můj snář je plný fantastických písní
v lehce ošlapaných tóninách.
Už se těším, až je budu zpívat v šedinách
v sálech vyprodaných…

Můj snář je plný nezkrotného štěstí
s dvouletou zárukou kvality,
možná, že to jsou jenom banality,
však nemít snář je hřích…
Autor patrikus, 29.12.2010
Přečteno 444x
Tipy 8
Poslední tipující: Descardea, Zasr. romantik, Mbonita, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí