Kde končí svět

Kde končí svět

Anotace: Tuhle jsem psala bez jediné zkušenosti s drogou

Kde končí svět?
Tam, kde voní tráva, vřes a jehličí,
Tam kde přátelství a láska vyklíčí,
Dětský smích zní jen
Vše je jako sen
-
Tam je střed světa
...
V podsvětí, kde žijí samí feťáci,
Kde všichni berou - nemaj šňupací
V temných uličkách, kde vrazi čekají
Vám svobodu či volnost nedají
-
Tam končí svět
...
My žijem tam,
Kde konec i střed jest,
kde vládnou prosby,
či zaťatá pěst

Zde není ani konec,
ni střed světa.
Autor Mische, 21.01.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí