Jen tak...

Jen tak...

Anotace: Já nevím...

Krvácí,
mé srdce,
plno úsměvů,
dokonale modré,
jako inkoust na tvých rtech...

Dotýkáš se mě,
i když máš ruce podél těla,
vábíš mě,
přestože mlčíš,
ty prázdné pouzdro ideálů...

Bojíš se,
mých průhledných lží,
které protékají žilami snů,
nepolapitelné,
krásné jako noční můra...
Autor terezkys, 29.12.2010
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Dragoniana, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí