Narozdíl ode mne

Narozdíl ode mne

Anotace: hustý...někde jsou raději tečky aby si někdo nemyslel, že by si mohl myslet, tak ať si nemyslí

víš
spíš
narozdíl od tebe
mě je zima
spustí se mi rýma
narozdíl od čápa
jsem tady, v zimě
.......(obejmi mě)
narozdíl od rána
noc má svoje splíny
v noci býváš jiný
narozdíl od Markéty
pracuješ a myslíš
... spíš, víš
já život už mám plný léty
Autor ni.va, 30.12.2010
Přečteno 706x
Tipy 3
Poslední tipující: j.c.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň, ten šíp
mine, nemine cíl?
terče splínu
noci bezedné
zamíříš líp
Markéty na rozdíl
a čápích zobců klínů,
narozdíl ode mne
***
Jiří

30.12.2010 22:09:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí