děti pořád křičej

děti pořád křičej

Anotace: .

dnes jsem
pracoval
nezvykle a
záhadně
z pozice
poezie výčepního

tři desítky
ku jedný
dvanáctce

hudba není
naschvál a
baru atmosféra
se za posledních pár minut
vůbec nezměnila

a děti
pořád křičej
Autor humus, 30.12.2010
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí