Labutě

Labutě

Anotace: Každý člověk je labuť, ať chce nebo nechce...budu ráda za jakékoliv komentáře a rady :)

Dvě labutě pluli napříč jezerem těsně před večerem.
Najednou se objevila temná postava těsně před jezerem.
Temná postava smrt se nazývá,labutí pláč z vody se ozývá.
Bílá labuť s černými křídly,a zlomeným srdcem u hrobu sídlí.
Hluboko pod zemí teď jedna labuť spí.
Už je dlouho ve věčném spánku, už nezatančí si ve večerním vánku.Slyším vzlyknutí a tichý pláč, smrt přehodila i přes bílou labuť temný plášť. Jezero hladké v křovích stinných jediné ví tu strašnou věc, vypráví ji měsící při svitu hvězd.
Autor Šárie, 30.12.2010
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké ale trochu bych na tom zapracovala...možná příliš absolutní rým...je to malinko těžkopádné ale myšlenka krásná...pokračuj a kritiku ber s nadhledem:-)

30.12.2010 14:10:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí