Kdybys chtěl

Kdybys chtěl

Anotace: ...

Kdybys mě přežehnal
a rozkrojil jak chleba,
zůstala by kůrka nedotčená.

Kdybys mě nabrousil jak meč
a uťal, co je třeba,
z úst by mi vyšla krev a pěna.

A kdyby snad jsi chtěl
natáhnout mě jak strunu,
nástroj by vydal jeden tón.

Tětiva, luk a šíp,
co´s koupil za korunu,
vystřelil do zakázaných zón.
Autor Inge, 30.12.2010
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: Doradan, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí