JE ASI OMYL

JE ASI OMYL

Anotace: je asi....

Je asi omyl vynášet
báseň do smetí
ta se v tom vážně ztratí
je lepší najít je na louce
schovat si je v klobouce
přihrát je milencům
co vedou se za ruce
V těch básních,
je jen svět
tak jen já a motýl
v těch hloupostech najdeme vteřinu
poslední nevinu
z básní co bez příštího života....
hledáme báseň ve smetí
budeme závidět.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.12.2010
Přečteno 240x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, hašlerka, Květka Š., s.e.n, carodejka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je opravdu parádní,
moc se mi líbí...

30.12.2010 20:30:00 | Květka Š.

Prima-Líbí se.

30.12.2010 18:58:00 | s.e.n

Hezké, srdíčkové, moc dobře jsem ti rozuměla.)))

30.12.2010 18:22:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí