Jen tak letět

Jen tak letět

Anotace: :)

Letět tak vysoko,jak křídla mi dovolí
Letět tak vysoko až u srdce mně zabolí

Letět za sluncem mezi vrcholky hor co bílý sníh kryje
Letět tak daleko kde jen vítr žije

Letět tak daleko až budu padat únavou
Letět za deště, letět za duhou

Letět chci né však sama,letět chci jen s ním
S přítelem jediným

Můžu ho nést krajem,ukázat mu krásy
Můžu prolétnout nad vodou,vesnicí, hradem
Nést se nad polem lesem i sadem

Ve dne i v noci.. dotknout se hvězd
Jedna je horká, druhá studená jest

Můžu mu ukázat svobodu
Můžu letět dolu i nahoru

Jestli ustřihnou mi křídla
Nebudu víc žít
Vždyť oni chtěli by mi tím svobodu vzít

Bez křídel nechci žít
Svobodu,radost já musím mít

Má křídla jsou..
.. svobodou mou
Autor Kamuniak, 16.11.2004
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí