Mý přátelé

Mý přátelé

Anotace: o jeje...

Plave kapr ve vaně.
Koukej, ty si prase.
Plivl si mi do dlaně.
A děláš to zase.

Z kapra padaj šupiny,
Vyndáme z něj vnitřnosti.
Jdi místo něj do vany,
Zbavit se svý podlosti.

Ty jsi ale zlatovlasá,
máš tam ještě víno.
S Tebou moje srdce plesá,
neříkej mi "hlíno".

My sme ty tři kamarádi,
my nevíme kdy přestat.
Hlavně, že se máme rádi,
a já tu můžu přespat.

Nějak bylo,
nějak bude.
Dnes se blilo,
je to všude.
Autor slunovrat, 31.12.2010
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný i sem se zasmál.

31.12.2010 09:32:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí