Silnice

Silnice

Anotace: no zase, pro vás...

Takhle na mě nekoukej,
nechci vidět ten tvůj pohled,
s děckem trošku zahoupej,
pustíme si zas pár koled.

Budu mluvit na vás oba,
sednem zase na silnici.
Tenkrát byla krásná doba,
sáhnem zase po sklenici.

Dáme kafe do hrníčku,
koukneme se do krajiny.
uvidíme projít kočku,
půjde směrem do dědiny.
Autor slunovrat, 31.12.2010
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí