Kousek sebe jen pro Tebe

Kousek sebe jen pro Tebe

Anotace: Pro moji milou "indiánskou babičku"...

Jdu se zamyšlenou hlavou.
Ať mi Seifert nápad půjčí!
Kolem hlavy mi rybky plavou,
Kamsi, kde oči tvé se tyčí.
Snad proplují tou přenádhernou barvou
Tam, kde se vše tak krásně točí.

Zkouším se zamyslet, jaká bych bez Tebe byla,
Váhám, však brzy myšlenka mě ozáří,
Dřív jsem byla duše, to tys mi dala kousek těla.
Hlavně jsi mi vykouzlila ten úsměv na tváři.

Možná, že Tě někdo nedocení.
Neboj se, je to jeho chyba velká,
Ty smutníš a máš nucení
Za každou cenu zlomit vlka.

Jak už jsi řekla, je to dané v povaze.
Co nemáš, musíš mít.
Jenže někdy za to platíš draze.
Já radím, radši to nech být.

Pokaždé když se někdo mračí,
Všimla sis té vlastnosti?
Jeden tvůj úsměv úplně stačí.
Rozdá tolik radosti.

Spokoj se s tím, co máš.
A vždy se raduj ze sebe.
Ostatním vše hezké dáš.
Tak tohle je pro Tebe.
Autor Dona Quixote, 31.12.2010
Přečteno 405x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, Zasr. romantik, Atilla, Květka Š., Mario de Janiero, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné...

08.01.2011 22:13:00 | Květka Š.

Moc se mi líbí..ST!

08.01.2011 16:21:00 | Mario de Janiero

Kouzelná indiánská babička:-)

31.12.2010 09:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí