Nový rok

Nový rok

Anotace: Tak Vám tedy přeji šťastný nový rok a ať nám to i v příštím roce, takhle pěkně tvoří :)

Za okny sníh, prskavka v ruce prská,
na lepší doby v příštím roce se blýská.
Že čas plyne jako voda v řece,
to víme dobře všichni přece.
A tak příchod nového roku,
zapijeme spoustou moku.
Společně to oslavíme,
s přáteli se pobavíme.
Jídla sníme hromady,
zkouknem hloupé pořady.
Pár rachejtlí zapálíme,
div si prsty nespálíme.
Novoroční políbení,
šampaňské už dávno není.
A předsevzetí novoroční?
Užít si zas tahy noční!

Šťastný nový rok!
Autor Prinzeschen, 31.12.2010
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše nejlepší v Novém roce:-))

31.12.2010 11:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí