Perutě

Perutě

Anotace: ...je po všem, ale osvobozuje to...:)

Lítám jako pták,
mám rozvázaná křídla!

Vymanila jsem se z kleští fanatismu,
konečně vím, že slovo Miluji tě
byl jen planý nářek,
volání divokého zvířete

po potravě.

Nakrmilo se jinde,
možná jen v krmelci,
s kouskem loje a sena.

Já, laňka,
mohu se
vznášet
nad lesem,
s jelínkem
tančím,
bělostně
svítím,
vedena
bílým
pegasem.
Autor jerabina, 31.12.2010
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí