Hněv Satana

Hněv Satana

Anotace: ..buďte s Peklem za dobře.!

Každý má svůj plamen v Pekle,
plamen co ho sežehne,
než ti zblízka něco řekne,
jen krátká chvíle uběhne.

V plamenech se se mnou zdržíš,
myšlenky tvé ovládám,
svou lásku mi ještě dlužíš,
tvou smrt proto odkládám.

Držel si se jiných řádů,
než já jsem jasně stanovil,
nebyl si z mých kamarádů,
mou víru si jen hanobil.

Jsem Sukubus co tě sváděl,
jsem na tvé mrtvole lezoucí had,
tys o tom však nic nevěděl,
neměl si mě nikdy rád.

Pozdě hledáš odpovědi,
dřív si na to myslet měl,
vstříc Peklu se ti těžko hledí,
zemřít navždy teď bys chtěl.

Pekla i za života je třeba si vážit,
kvůli takovým často se hněvám,
a ten můj hněv radši nechtěj zažít,
pro tebe já místo v Pekle nemám.

Každý má svůj plamen v Pekle,
plamen co sežehne,
než ti zblízka něco řekne,
jen krátká chvíle uběhne.
Autor Badík, 31.12.2010
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí