Milování s bohyní

Milování s bohyní

Anotace: ...se nevyplatí...

Jedna krásná bohyně
seděla mi na klíně
opil jsem ji ve víně
byl jsem v tom však nevinně

V opilosti řekla: Chci Tě
měl jsem volno ve svém bytě
rozpálil mě chtíč touhy
nebyl to jen přelud pouhý (?)

Půjdeme dnes večer ke mně
v očích jí zaplálo temně
byly to jiskérky touhy
večer se vtom zdál příliš dlouhý

V mém bytě mě zdolala
v posteli se chovala
jako dračí bojovnice
nemohla víc nabažit se

Měla ráda milování
pusinky a objímání
nejraději přesto však
mě pokoušela o infarkt

moje srdce skákalo
s plícemi se hádalo
co se potom událo?

...paměť slouží pramálo...

Myslím, ale nevím jistě
byl jsem na jejím černém listě
byla to bohyně pekel
a já se jí nevzepřel

Vdechla kus mojí duše
šlo jí to naprosto jednoduše
teď s duší méněcennou
jsem troskou vyřízenou

Nesmím však smutku podlehnout
musím na sebe se spolehnout
bohyně zmizela jako se zjevila
v hospodě o ní vedoucí řečnila

Jaképak ženě, co chlapa chce
v očích tak temně zažehne
nechápal jsem z jejích slov
ona chystala se na proslov

proto raději
v prosící naději
jsem vzal úprkem roha
a už nevěřil v žádného boha

ať jsi kdo jsi
včera večer byla
tvá přítomnost se lstí
moji duši rozdrobila
Autor Tomáš Přidal, 31.12.2010
Přečteno 266x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, hašlerka, Danga, labuť, Hazentla, Jiná, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se mi líbí, Tome :)

31.12.2010 21:34:00 | Hazentla

Je to hezké, Tome. Zlepšuješ se. Zejména téměř pravidelný rytmus hodnotím supertipem.

31.12.2010 18:19:00 | Miroslav Možný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí