Chvilková

Chvilková

Anotace: název je divný, ale psalo se to samo a básnička byla za chvilku hotová

Co ode mne čekáš, snad noc plnou zázraků?
Jsem zloděj a kmet i perverzní pavouk od soumraku.
Že rád hraju si s tvým osudem jako kočka s myší.
Vždyť tvůj osud to jsem já, to ženy rádi slyší.
Co žádáš tedy ode mne? Řekni to přímo a na rovinu.
Nebudu se ti smát nebo dávat ti to za vinu.
Ty se snad bojíš? Proč? Jsem snad někdo cizí.
Nemáš se čeho bát, co budeš chtít z mé paměti zmizí.
Neposlušný vlas spadl ti do čela.
Nadechla jsi se jak kdyby něco říct jsi snad chtěla.
Ale v duchu jsi nad tím mávlas rukou a odhrnula z čela vlas.
Pak pro sebe řeklas jenom''Ještě ne, ještě nenastal ten správný čas.''
Autor Eru Alonnar, 31.12.2010
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, deleite, Anjesis, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten závěr bych možná napsala jinak, čtivěji :-) Jinak se mi to líbí, tak jako bych to znala. Jen ten pohled by byl z druhé strany.

21.11.2012 15:03:05 | Miriska

Ale pokud mě paměť neklame tak se osobně neznáme ;-)
děkuji za názor možná časem předělám

27.11.2012 21:17:41 | Eru Alonnar

to nikdy nevime, zda se zname nebo ne

27.11.2012 21:22:35 | Miriska

Toť svatá pravda
skryti za písmenky ;-)

27.11.2012 21:35:50 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí