VzpomínkyII

VzpomínkyII

Anotace: Holt stará škola :-)

Kdo by nevzpomínal rád na ty krásné chvíle,
kdy svět neměl barvu šedi a život nešel jak film černo bíle.

Tehdy zdálo se vše skvělé, slovo láska změnilo vždy oba.
Dnes už ale vidím nastala zde jiná doba.

Dřív jsme ženám nadbíhali, skládali jim básně.
Dnes frčí jenom sprostá slova, ty vole, krávo dáš sex.

Teď připadám si jako rytíř, v době střelných zbraní.
Zbytečný a všem jen k smíchu, blázen co knihy chválí.

Je prostě aut tahle stará škola, rytíři jsou už mrtví.
Ani básník ty časy nepřivolá i snům je konec,
můj svět už skončil.
Autor Eru Alonnar, 31.12.2010
Přečteno 388x
Tipy 10
Poslední tipující: breberkar, Miriska, Anjesis, Gabrielle, Mbonita, Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rytiri, ti ve zlatych zbrojich... vymreli spolu s princeznami.

21.11.2012 14:54:50 | Miriska

Spíše bych řekl že se z nich stali snílci a blázni dnešní doby. ..Stejně jako princezny

27.11.2012 20:58:41 | Eru Alonnar

Byla??? už i ty brute /culíku :-)

02.01.2011 19:55:00 | Eru Alonnar

Stará škola byla fajn:-)))

31.12.2010 21:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí