Hádám a počítám...

Hádám a počítám...

Anotace: ...

U krásných básnířek
hádám tajemství
v čem nejraději chodí
jakou módu
mají šitou na tělo

. . .

u smutných lidí
hádám proč smutní
ač mnohdy nemohu
chápat jejich
vnitřní stav,
protože nikdo nevidí
druhému do hlavy

. . .

u mrtvých chobotnic
počítám jejich chapadla
a přemýšlím
jak by to vypadalo
kdyby místo nich
měly ruce
a s kolika
lidmi by si potřásly
na uvítanou
v podvodním světě
bez kyslíku

. . .

u slavnostní tabule
počítám hosty
a říkám sýr
kdyby měli chuť
a fotograf vše dokumentuje

. . .

a teď hádám a počítám,
že budeme zase o rok vpřed,
ač každý je stejný
a přesto se číslicí liší

. .

snad bude dobrý,
a když ne, tak ho vyplivněte

.

na zdraví
na lásku
na liter
Autor Tomáš Přidal, 31.12.2010
Přečteno 235x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, zíťa 2, Danga, Květka Š., labuť, Jiná, Hazentla, Žqáry, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji pohodový rok 2011, radost, lásku, zdraví a neustálou přízeň múz. :o)

01.01.2011 08:44:00 | labuť

Také si s tebou Tomíku přiťuknu-na zdravíííííí a štěstíííí po celý další rok 2011:-)))

31.12.2010 22:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí