Surrealistická

Surrealistická

Anotace: mlask

Uplakané oči
propadlé v hlubině
utíkají jako o život
zničehonic škobrtnou a kutálí se
po zemi ze surreálna
přikutálí se k němu
černokněžník s modrou tváří
a nekonečně dlouhou kápí s netopýřími křídly
uchopí je
nohy ukousne, ještě mlaskne
a nebohé oči zasadí do svých ďůlků
a bulvy se utápí hloub a hloub v depresi
skryté proláklině
jeho těla
...
Autor Danielle, 01.01.2011
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí