Budoucno

Budoucno

Anotace: ..

až napší a začne se vypařovat voda
na vzduchu rozpouštet bude se soda.
až tohle období nastane,
já vám říkal,vy ne a ne,
říkal sem,že budou hloupí vládnout nám,
říkal sem,že každy dobrý člověk bude sám,
kíkal já,peníze budou ovládat svět,
už se to blíží,10,9,8,7,6, pět...
Autor Désolé, 01.01.2011
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Lamorte
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí