Kouzelné okno

Kouzelné okno

Anotace: Poděkování Patricii Anzari za otevírání kouzelného okna v metaforické sestavě taiči i v reálném životě

KOUZELNÉ OKNO

To místo kouzlem dýchlo.
A čistotou a péčí…
K návratům vyzývá
a tvému srdci svědčí.

Ač se tu nespěchá,
v tanci čas rychle plyne.
Vír hudby unáší Tě,
zármutek rychle mine,

pocítíš nové síly,
možná i předsevzetí,
zhodnotíš jiné, sebe
čistým pohledem dětí,

kouzelné okno najdeš!
Teď právě otvírá se
- a divit nestačíš se
závratné jeho kráse,

té kráse tušeného.
Obrys – ten přesný není,
za šátkem skrytá vize;
šamanské jasnozření?

Nevidíš zprvu - - - vidíš.
Tak co to vlastně bylo?
Už zase nevím!
Jen v srdci jaksi milo.

A útulno. A čisto.
Nu, ano, pravím vám:
Léčivé je to místo!

Patricii a všem milým členům týmu
v Rynarticích i Etnočajovně věnuje
Jakub Brunner, červen 2005
Autor Jakub Vratislav Brunner, 01.01.2011
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí