Sněžilo

Sněžilo

Anotace: ...

Sněžilo,
tak hustě,
až se mezi vločkami ztrácel můj život
a stále se vzdaloval.

Sněžilo
a bylo ticho,
co vás tlačí do spánků tak silně,
že chcete vykřiknout.

Sněžilo,
nevinnost bílé pokrývky zakrývala hříchy
a ukládala je ke spánku,
na chvíli,
na pár krátkých okamžiků,
než bez síly...

Zmizela pod paprsky slunce.
Autor zíťa 2, 01.01.2011
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí