Projevy

Projevy

Anotace: Ty co jsou a budou,všední ,nevšední a jiné..

Zrcadlo pomalované kouskami rtěnky
Pár metrů nad zemí
Ve vlasech mašle a chvíle nadšení

Kouřové clony okolo tebe
Zářící dialogy
Bořící němé stěny

Filmová plátna na zdi
Recyklace davové šedi
Bolest vyslána za vesmír

Tapety kopretin
Koketní úsměvy na zemi
Svobodné prsty na hřbetě knihy

V kapse jízdenka s cílem
Padáme do měkka s vínem
Jen občas se minem

Léčebne účinky
S cukrovou náplní tvého "já"
Ledy s důvěrou uzemní

Se zralostí papíru
Projevuje plachou chuť
Probouzí se nad ránem
Zamotává se do sítě důvěry

Cesta bývá dlouhá a nevinně křehká
Co končí nakonec začíná
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 01.01.2011
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, její alter ego, Kristine Clary-Aldringen, jethullfan, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí