Smířená

Smířená

Anotace: život

V jiskřivém zoufalství,
hledám já útěchu,
hledám smíření,
podstatu lásky Tvé.

Nalézám ochranu
v podobě dračího prince,
který zjevil se mi,
který svěřil se mi.

S mečem snažím se
zabít ten strach,
nicméně nedaří se,
odhnízdit ten krach.

Jsem ve skále přikována,
jsem tu tak sama,
hledat ale nepřestávám.
Autor come-past, 02.01.2011
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Kristine Clary-Aldringen, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí