Za pět minut dvanáct...

Za pět minut dvanáct...

Anotace: Včerejšek odnesla řeka, jejíž voda se slévá s oceánem HISTORIE, zítřek je plný nejistot. Dýchej, dokud můžeš. Žij, dokud žít máš.

Každý den je poprvé a naposledy.
Parafráze lidského života
…..Probrečíš ztráty,co mohly být nálezem něčeho mnohem většího.
………Budeš žít minulostí, co skončila včerejškem
…………doufat v zítřek, co možná nikdy nenastane.
.nebo
Vypiješ na ex likér z kapek deště, slunečních paprsků, klidu noci…
..každá vteřina tě pohladí na srdci
…a ty nebudeš umírat jako plná číše poraženého
Ale jako prázdný pohár vítěze.
Autor urcite.me.neznas, 02.01.2011
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, A. V. Nýmand, démon zatracení, Kristine Clary-Aldringen, Gabrielle, jethullfan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už Tě trochu znám, fakt nepíšeš špatně, asi si Tě časem pročtu trochu víc...

06.01.2011 00:55:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí