life

life

Anotace: sucks

hnijící TĚLA na rozlehlém smetišti
prázdné DUŠE
ve světové divadelní HŘE

chodící bečky
plný SRAČEK

.... toť definice člověka

sled nesmyslných MALICHERNOSTÍ

přehlídka ABSURDIT

nekonečný proud tekoucího UTRPENÍ v purpurové čece

touha po LÁSCE převlečenou za ILUZI
...toť definice života


to všechno doplňují paradoxní záchvaty závratné proměnlivosti, která vyjadržuje NESMYSLNOST DEFINIC
Autor ego_nothing, 02.01.2011
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, urcite.me.neznas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí