Úklid

Úklid

Anotace: /duševní?/

Sbírka: 2011 O ničem

Utřít tak prach
ze zašlých vzpomínek
vydřít je do sněhobíla!

Vyházet zašlé stránky
myšlenkových pochodů
vyházet a skartovat!

Smáčet pozůstatky lidskosti
slzami a trochou té desinfekce
- lesknoucí se utrpení!

Popřít vlastní existenci
ignorovat představy jiných o sobě
- myšlenky na sebedestrukci!
Autor Satha, 02.01.2011
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, Petbab, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí