Miluji a nenávidím..

Miluji a nenávidím..

Anotace: *** :)

Miluji v trávě rosu.
Chtěla bych v ní chodit bosu.
Nenávidím přetvářku a lhaní.
Nechci pocítit, že se mi někdo straní.
Miluji rušno i svůj klid
Chci, aby se chudákům žilo líp.
Nenávidím násilí, otroctví, nadvládu.
Nechci vidět stařenku táhnoucí těžkou kládu.
Miluji vůni uschlé kůry stromů.
Chci, abych se vždy mohla vrátit domů.
Nenávidím spěch a nudu
Nechci být dospělá, ale budu.
Miluji bouřku a modré nebe.
Chci opustit sama sebe.
Nenávidím, když na mě někdo křičí.
A nechci, aby se stalo tolik věcí…
Ale miluji snad každý den.
A chci, aby všichni prožili svůj nejkrásnější sen.
Autor Dona Quixote, 02.01.2011
Přečteno 373x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Mario de Janiero, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně popsáno ;-) a ne jenom tahle :-) jen tak dál

11.01.2011 18:56:00 | Atilla

zajímavě popsaný pocit St

11.01.2011 18:37:00 | Radek.oslov.Šafárik

Nepřeju i přeju...ST!

08.01.2011 16:18:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí