Ztracení Andělé

Ztracení Andělé

Anotace: Často se mi ženou v hlavě temné myšlenky a toto je jejich plodem...

Nebe se zatáhlo obloha potemněla,
přišel jsem o dva anděly,
jejich duše i těla.

Má představa se stala realitou
sen ve skutečnost se proměnil.
Jestli jsem kdy srdce měl,
teď nejraději bych jej někde zapomněl.

Před očima mžitky.
Toto místo už není mé,
stejně jako andělé
i mé tělo odtud odejde.

Odchází bez duše a srdce, tělo,
samo sobě zbytečné.
Pod zem před světem, schovat se touží.
Nezmizí, to nemůže,ač teď chce,
stále ještě život miluje.
Autor Kouma, 02.01.2011
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí